HusetDetta huset såg väldigt bra ut på bilderna både utsidan och insidan, och jag började fantisera hur vi kunde renovera, tapetsera eller måla till det bättre. Huset är rätt mörkt på utsidan men man kunde måla fönstren till vitt, för att få huset se mera inbjudande och ljusare. Ja jag fantiserade rätt mycket om hur huset skulle kunna se ut! Hehe. Huset hade 6 rum med kök och ca 140 kvm. Hade även källare som var runt 80 kvm. Källaren hade många rum, som matkällare, tvättrum, hobbyrum, ett rum som tänkt bli en bastu, och ett rum till som man hade ved och sånt i. Huset hade även lagom stort tomt och stor altan. Till slut tänkte jag att huset kunde vara något..

Tills vi fick komma och titta på huset, då såg vi på en gång att det var många ställen som var renoveringsbehov, som dörrlister o liknande, och till med ett rum var helt riven både väggarna och golvet var av betong. Det såg för jävligt ut, golvet i källaren var ostadigt och mycket annat som var renoveringsbehov. Familjen som bott där hade påbörjat för många projekt samtidigt och inte ens avslutat dessa.
 
Det var för tokdyrt och vi vill inte ha ett hus med mycket renoveringsbehov. Det är ju inte roligt att komma till ett hus som är i renoveringsbehov och ofärdig.

Klart man blev besviken eftersom det stod inget om det på hemsidan men nu har vi lärt oss att det kan vara i dåligt skick vad man än säger på hemsidan. Men nu söker vi vidare och hoppas att vi får tag i drömhuset!


Kommentarer
Postat av: Martina

Vet hur det känns! Vi har missat några innan vi fick vårt ;) En dag kommer huset ni känner er hemma när ni kommer dit på husvisningen! Lycka till m husköp! Vi ångrade oss aldrig m vårt husköp :) Söt Agnes är! sockersöt! ;) kram på dig!

2007-11-15 @ 08:34:34
URL: http://wifemarran.blogg.se
Postat av: Helen

Ja det är bara och leta vidare. Nu vet ni ju att ni inte vill ha det huset iaf.. ;-) Miss u to. Fick du mitt sms häromdagen? Pussa

2007-11-15 @ 11:05:26
URL: http://hema.blogg.se
Postat av: Martina

Ja det stämmer;) Bor mellan Örebro och Kumla..i en ställe som heter Ekeby.. helmysig! ;) allt rullar vidare för oss, ja det är mycket renovering som vi ska genomföra, men tar ett sak i taget ;) puss

2007-11-15 @ 11:37:28
URL: http://wifemarran.blogg.se
Postat av: Åsa!

det lät ju inte nåt vidare.. men ni hittar snart ert dröm hus =)
jag saknar dig med.. hoppas vi ses snart pussa

2007-11-15 @ 12:11:54
URL: http://vasaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0