Underbara 2007

Snart är årtalet av 2007 slut. Det har varit en händelserikt år för oss, det är faktiskt min bästa år. Ni förstår nog varför, ja det är bara för vi fick vår underbara flicka den 7 februari 2007. Hon är det finaste och bästa som hänt mig. Det andra var flytten 25 mil från Örebro det bästa beslut vi tog oss på. För nu sen den 1 juli har vi äntligen fått det liv vi ville ha länge. Att få bo nära mina föräldrar och mina syskon är underbart, att få umgås med dem och gör något ihop. Ja det är mycket positivt som hänt. Det med min hjärtsjukdom, tycker jag inte att det är något negativt. För om de, läkarna inte hade upptäckt det hade jag kanske inte suttit här idag. Så därför tycker jag att det är positivt och jag är överlycklig. Jag är så glad att få leva många år till, (om inget annat händer förstås) få njuta av livet och självklart få vara del av min dotters uppväxt. Få vara med min stora kärlek J, förhoppningsvis ca 60 år till eller ännu längre!

Som ni vet så har vi varit sjuka så bestämde vi att ta det lugnt till imorgon, nyårsafton och då ska vi fira med mina föräldrar. Vi ska ta med oss efterrätten och de ville göra resten så det ska bli spännande se vad de gjort för något gott. Agnes är på bättringsvägen, och vi fick åka in till sjukhuset i fredags. Det visade sig att Agnes hade öroninflammation, hosta, feber, ont i halsen, förkylning och så på grund av förkylningen fick hon 'var' i ögonen. Lilla stackarn, men iallafall så fick hon en hel del mediciner mot öroninflammationen, hostan och alvedon mot febern. Sen fick hon också näsdroppar mot förkylning. Idag såg vi att hon mådde bättre men istället hade hon seperationsångest. Hon ville absolut inte vara från mig, sin mamma. Så ni förstår att jag är rätt bra trött idag. Jag hoppas att hon sover nu för natten, för hon har börjat vakna en stund på kvällarna. Men eftersom hon skrikit och varit ledsen idag så hoppas jag att hon sover gott nu hela natten. Agnes var absolut inte sig lik med skrikandet och hon som brukar vara "lätt" att handskas med. Jag hoppas och håller både fingrarna och tår på att det blir bättre imorgon!

Från igår, lördag morgon fick jag uppgiften med att sköta om ca 30 djur i en vecka åt mina syskon. Det är hästar, höns och tuppar, katter och så fiskar. (Ja fiskar räknas för jag måste ha koll med maten och så. Hihi.) Jag går till hästarna varje morgon och ge dem mat och sen släpper ut dem till hagen och ta in dem igen på kvällarna. Som ni förstår måste jag även göra skitgörat som att mocka skiten. Men det går ganska fort och bra ändå. Jag får också ge mat och vatten till hönsen och tupparna även katterna och fiskarna. Det är rätt roligt ändå faktiskt. Man får en sån speciell relation till djuren. Gos och pussar, särskilt från de stora, alltså hästarna.

Mina syskon och deras familjer har åkt till Funäsdalen 67 mil härifrån och de stannar där en vecka. Hittils har jag fått veta att de har fått en stor stuga som de bor i och att det är underbart där. Vacker väder och massor med snö. Här finns det knappt med snö så graden av avundsjukan steg självklart hos oss. Ja vi får väl drömma vidare med snön, jag hoppas iallafall vi får lite snö framöver innan våren. Nu sitter jag och tänker på snön och då kom jag ihåg när vi hade kommit in till förlossningen den 6 februari började det snöa, såna härliga tjocka snöflingor och jag som älskar snön. Det var en härlig väder när Månstråle kom till världen.

Nu är det inte långt kvar till det nya årtalet och det ska förhoppningsvis bli ett bra rolig år! Agnes blir även ett år gammal, (jösses vad tiden går!) och hon kommer att inskolas på dagis och så hoppas jag få ett jobb till våren!

GOTT NYTT ÅR!

image321
Agnes 9 månader gammal.

Vilken cool tapet..

Det finns många kanon fina tapeter på INtrade och jag trodde först att de hade erbjudande med att någon skulle komma hem till någon och gör jobbet med att måla väggarna. Alltså väggmålning. Men nej, de är riktiga tapeter.. Se på tapeten på bilden jag hittade..

Visst var den fräck!

image319


Baciller och skit

Nu är jag tröttare än trött. De senaste två nätterna har jag nästan inte fått sova något eftersom vår lilla tjej blev sjuk. Sjukdomen började egentligen för ca tre veckor sen, då blev både jag och J sjuka nästan en vecka och då hade vi magsjuka (diarre), förkylning, feber, ont i huvudet och ont i halsen. Det hade börjat sprida runt utanför min lilla familj, min systers pojkar fick feber och hosta, därefter blev mina föräldrar också sjuka så att min far fick åka till sjukhuset några dagar så han missade julafton med oss. Sen blev mina syskon och deras män även sjuka. Jag blev sjuk i söndags igen och hade hög feber under hela julafton och är fortfarande sjuk. Rena smittsjukan. Suck. Men Agnes hade klarat sig förrän nu, hon blev sjuk tisdags kväll. Det blev två jobbiga nätter och dagar för både mig och Agnes. Ikväll när jag hade lagt henne för natten hörde jag Agnes börja gnälla efter 45 minuter så jag trodde att hon ville ha nappen. Men nej, hon hade spytt över halva sängen. Suck. Fick ta upp henne och då var hon glad och lekte som inget hänt. Det är alvedon som spökar för annars har hon 40 i feber. Stackarn!

Som mamma känner jag mig maktlös och orolig. Jag börjar oroa mig över om det är något farligt. Men det är nog inga fara, min systers barn har haft likadant och Oliver hade 40 graders feber i fem dagar. Det är virus som jagar oss. Hoppas verkligen att sjukdomen försvinner snart så vi kan komma in i vardagen igen. Till nyår ska vi ta det lugnt och det ska bli skönt! Bara njuta och koppla av. Kanske ta ett par glas vin och titta på fyrverkerier genom balkongen.

En sjuk tjej som låg bredvid mamma i soffan.
image317
Bilden tagen från digitala kameran.


Julafton

image310
Agnes med tomten och hon var inte alls rädd och hon ville bara komma till honom.

image311
Agnes med alla julklappar som hon själv fick riva och det tyckte hon var skoj.

image312
Tittade samtidigt på tomten medan hon öppnade paketen.

image313
Kusinen Oliver visade henne hur man leker med leksakerna. Den röda brandbilen bakom har Kevin fått i julklapp.

image309
Att plocka ner julgrans kulorna var jätte roligt!

image314
Agnes följde sina kusiner vart än de gick men nu ville hon visa sina nyfunna kulor för sina kusiner och alla andra. Vi frågade henne om vi fick dem, (hon brukar ge och sen få tillbaka dem och då säger hon tack) men denna gången ville hon inte ge kulorna till någon.

image315
Alla tre barnen, Oliver, Kevin och Agnes har fått en julklapp från mormor och morfar. En fyrhjuling. Agnes får köra den när hon blir större, alltså om några år.

Tidig julklapp till Agnes..

Denna sicken söta kisse har lilla Agnes fått idag. Agnes blev väldigt förtjust i henne. Kissen är en hona och namnlös tills vi kommer på något. Katten är även svanslös! Super söt! Nu blev den andra katten Tyko glad över att ha fått en kompis, och nu har han uppgiften med att uppfostra kattungen! Vovven hjälper gärna till men för det mesta tittar hon nyfiket på kattungen.


Visst är kissen söt!

image308

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Nu är det snart jul...

Äntligen är det snart till julafton och jag har längtat! Vi får då träffa hela min tjocka familj och fira och vara med tillsammans en hel dag! Jag har börjat få julkänsla de sista dagarna. Det är kallt ute här och det är frost överallt. Vitt överallt. Jätte härligt.

Idag blev jag så glad och verkligen förvånad. Jag hade beställt saker från internet. Vad för saker säger jag inte här eftersom de är julklappar och de som får dem brukar läsa bloggen. Jag fick sakerna i torsdags, då tänkte jag att det var kört fast jag beställde dem i god tid. Ja de får dem istället på mellandagarna, bättre sent än aldrig tänkte jag. De som får sakerna bor långt från oss så vi skulle skicka dem på posten. Jag och tjejen åkte iväg och postade julklapparna ändå vid tolv tiden igår. Nu har vi fått veta att de hade redan fått julklapparna igår på kvällen?? Det var verkligen kanon fort! Men jag blev så glad och nu tycker jag om posten! Tidigare i veckan hade jag ringt och skällt på dem eftersom postbäraren här i området hade misskött sig flera gånger med att dela ut fel post till fel personer. Det blev droppen när jag fick räkningen på att vi inte betalat räkningen, så fick vi även betala påminnelseavgiften. Vi hade ju aldrig fått den första räkningen och vi har alltid skött vår ekonomi. Ja nog om det! Hehe. 

Nu har jag tagit kort på julgranen men tyvärr tog jag kort från vår hall genom balkongen där den fina granen finns hängande och flygande!
image298


Visst var julgranen frän!

Sen måste jag bara visa upp vår fina lilla matplats som vi har pysslat och fixat! Vi hade köpt sån väggmonterbar bord och stolarna från Ikea. J fick måla bordet till mörkare färg. Snyggt blev det! Det blev mycket mindre också och nu kan Agnes springa genom den nio meters långa hallen utan något står i vägen. Matplatsen ligger i hallen och då får vi den härliga utsikten över balkongen till fotbollsplan och skogen! En härlig utsikt, och på morgnar brukar jag sitta där och njuta medan tjejen sover sin lilla stund på förmiddan!  
 
   

Vi ska sätta dit en till foto med ram som fattas. Det ska vara nio ramar med foto, ja ni förstår när ni ser bilden! Jag älskar denna vägg med foton och så har varje foto har något minne. Agnes födelse, påsken hos oss när vi bodde i örebro och då blev jag samtidigt sjuk, resan till Alfta och Falkenberg och Agnes faster C var hos oss en vecka i Örebro. Ja härliga minnen förutom när jag blev sjuk! Hehe.

Och så nu till sist får ni se bilder på min lilla goding!

image302

image303

image307

Agnes rockar i badet!


Framtida yrke som dansare? Isåfall har hon fått det från sin kusin Sara som också dansar!

Tänderna och bus!

Igår fick jag syn på att Agnes håller på att få sin 6:e och 7:e tanden!
Det förklarar all gnällandet och löst avföring från Agnes. Agnes har varit gnällig det senaste tiden och tror även att det var därför hon inte ville sova förra natten. Men inatt sov hon jätte bra, hela natten lång. Idag har Agnes fått tugga på sin isbitring, det tyckte hon var skönt.

Igår fick Agnes faster C se bustjejen genom webcam och Bam ville inte sova förrän halv åtta ungefär. Då fick faster se henne springa och ta ner tvätt från tvättställningen, som jag mamma fick snällt plocka upp och hänga dem igen. Men Agnes röjde och plockade ner dem igen imorse. Det ser roligt ut när hon är där under tvättställningen och har kläder över på sig. Faster fick iallafall se hur busig hon var!

Nu är det ca 6 dagar kvar till julafton och jag och tjejen ska nog till Borås eller Jönköping. Vi har inte bestämt oss än. Vi ska köpa något fint till Bams pappa som fyller år på fredag. Det är så svårt att tänka ut vad han skulle kunna få för något. Men förhoppningsvis ser vi det när vi är ute bland affärerna. Vi är även på jakt efter vinter kängor till Agnes. Hade hittat fina skor igår på stan, men köpte aldrig dem eftersom de kostade flera hundra. Tokdyrt.

Nu hör jag lilltjejen börja prata i sängen, dags att gå och hämta busungen!


Pigga Bam

Inatt, för första gången ville inte lilla Bam sova. Hon var så arg och ledsen, så jag fick ta upp och trösta henne. Hon måste också haft mardröm. Iallafall satt vi och mös i soffan men hon var för pigg för det. En timme senare la jag henne och då kom det lama protester men till slut blev det tyst och hon somnade. Sen vaknade hon en stund efter igen. Puh.. vilken natt vi haft. Jag är heller inte van med det, jag får hoppas att det inte händer igen. Trött är man. Agnes har synnerligen börjat med att sova till kl nio istället. Det är ganska sent tycker jag så jag ska gå och väcka henne försiktigt snart.

Angående julgranen, så skulle jag knäppa kort men det var dimmigt ute så jag fick aldrig en bra bild på julgranen. Bättre lycka nästa gång! Har heller inte hunnit med att gå ut och knäppa kort.

Jag kan tala om att jag har nämligen en blogg till. Bloggen handlar om vikten. 
Men jag vill inte ge bort adressen här offentligt, och så är jag inte beredd på att ge ut den. Har inte detta självförtroendet än. Men det är på god väg! Jag kan ge ut adressen när jag känner för det fast det kan ta ett bra tag till.

Här kommer bilder på min lilla goding!

image296
Ett av hennes sätt att klättra sig upp

image297
En mycket fundersam tjej

Fina julstakar

Vi har varit på stan i Ulricehamn idag och det visade sig att det var lugnt och det var inte alls mycket folk på stan! Vilket som var skönt! Det var en mysig dag. Vi gick genom hela stan och tittade lite runt. Vi gick in på Elkejdan och då såg vi en bord med massor med julstakar som hade 50% rea. Det fanns många fina, men vi blev så förtjusta i ett av dem. Vi kunde inte låta bli när det var 50% rea. De kostar annars 700 kr per styck! Vi köpte två st såna.

Visst är de fina?

image293

image294

När vi var klara gick vi och fikade där det kom två familjer med sina bebisar som jag och Agnes hade träffat på familjecentralen. Vi bekantade lite. Agnes och Milo flörtade lite och det var kul. När vi åkte hem stannade vi på vägen hos syrran och drack glögg. Gott!

Väl hemma gick J på en gång och pysslade och fixade julgranen i balkongen! Det som är roliga är att granen flyger! Vi har knytit fast julgranen hängande från taket och så flyger den runt när det blåser. Jätte häftigt! Ska knäppa kort från trädgården sen och blogga igen senare ikväll så får ni se!

Julig blogg

Nu har jag gjort om bloggen till julig och det här får duga än så länge. Jag satt nämligen till halv ett inatt och la mig då och sov som en stock tills kl 9! Då blev jag fundersam om vibratorn inte fungerade så jag satte på mig hörapparaterna och då hörde jag att Agnes började prata. En väldigt glad unge när jag kom. Skön sovmorgon! Nu sitter hon och leker. Hon har börjat mima sig många olika ansikt utryck och de flesta kommer från hennes morfar som brukar knäppa sig. Det ser för roligt ut, och man kan inte låta bli och skratta.

Vi funderar om det är verkligen smart att åka ut och shoppa på en lördag? Agnes behöver verkligen nya kläder, som kjolar, byxor, tröjor och strumpor. Ja det mesta. Vi funderar fortfarande på det.. Själv är jag så sugen på att shoppa, men tappar ju lusten fort när jag tänker på hur mycket folk det kommer att bli. Speciellt nu när det är snart jul, då alla köper det sista julklapparna.

Annars åker jag och Agnes själv ut en dag och shoppar under veckan.

Hoppas ni får en trevlig helg!

image292

Jul på Liseberg

Nu sitter jag här och ska berätta lite om vi haft det på Liseberg igår. Men denna gången skriver jag inte mycket utan jag lägger ut flera bilder istället. Ska berätta lite på vissa bilder.


image278
Nu har vi kommit till Liseberg och får se denna vackra gata! Miljontals lampor överallt.

image280
Mina älsklingar!

image279
Min systers son söta Oliver!

image277
Min systers andra söta son Kevin!

image284
En kul händelse! Oliver hade gått och ryckt i kaninens "svans" ett par gånger. Den andra gången hoppade kaninen till och tog Olivers mössa och sprang till tjejkaninen och busade med henne. Kastade mössan till varandra, medan Oliver blev först snopen men skrattade sen. Han försökte ta i den tills...

image285
... den snälla mannen kom och hjälpte till och tog mössan och gav den till Oliver. Men jag kan säga att vi hade allihop så roligt åt detta.

image283
Vackra sagoslottet

image286
Denna karusell med åkte Oliver och Johny flera gånger!
(Den åker väldigt fort kan jag säga.)

image287
Så vackert med röda och blåa lampor.

image281

image282

Tuffa Agnes

image276

Så här glad är vår tuffa tjej idag!
Vi ska åka till Jul på Liseberg snart! Ska bli roligt och J har tagit ledigt idag så det känns toppen att få vara med honom en dag till! Helgerna går ju så fort. Ha en bra dag!

10 månader

Idag blev Agnes hela 10 månader gammal. Det känns som att det var nyss jag låg på förlossningen, att jag kämpade hela 25 timmar. Plötsligt kom hon på min mage och då fick jag se den lilla underbara flickan. Hon var så fin och det är hon fortfarande idag! Mammas och pappas lilla ögonsten.

Idag har vi varit hos BVC och vägt och mätt Agnes.
Hon väger 11,3 kg och är 78 cm lång. Stora tjejen! Hon följer iallafall sin kurva och allt var toppen!

Barnmorskan frågade ut en hel del olika frågor. Vad Agnes äter, eller vad hon börjat med m.m. Agnes har börjat med många olika framsteg och till med har hon börjat gå med gåvagnen eller så håller jag eller någon annan i henne medan hon går. Hon går mycket duktigt. Nu har hon börjat med att vilja oftast bara stå, och gå, gå och gå om igen. Puh man blir trött om armarna och ryggen. Men det är så kul att se hennes framsteg! Barnmorskan sa även igen att Bam är tidig i utvecklingen, gissa om jag blev stolt!

Snart kommer hon att springa överallt och jag kan tala om att hon är väldigt busig. Hoppas bara inte att hon brås på min syster. Puh.. Hihi. Min syster H var rätt vild och busig när hon var yngre, hon hittade på flera saker och hade mig som "försök person" ibland och testade med mig innan hon själv provade saker.

Imorgon ska vi, jag och J själva åka på julfest med jobbet och vi åker ca halv tre härifrån med bussen som jobbet har hyrt. Det känns pirrigt att träffa Js arbetskamrater och det är första gången. Men det ska bli kul. Agnes kommer även att få det jätte kul, hon ska på luciafest och hennes kusiner ska uppträda. Det blir en hel del bus och spring efter pojkarna (med gåstolen) imorgon och söndag. Det blir första gången också för Agnes sova bort en natt. Jätte kul! 

Nu ska jag gå och lägga mig, det börjar bli sent! Ha en skön och trevlig helg!!

image274
Busiga Agnes

image275
Min lilla goa pepparkaksgumma

Lilla Bams lekhörna

image273

Nu ska jag visa Bams lilla hörna!

Nu får ni se lite av vårat hem. Denna bild är Agnes lilla lekhörna i vardagsrummet. Vi hade matmöblerna där innan men vi fick möblera om och nu är matmöblerna i hallen istället (vi har en stor hall på 9 meter).
Varför vi fick möblera om, var bara för jag ville att Bam skulle få en egen lekhörna, och jag vill så gärna att det ska bli en mysig lekhörna! Men jag har gått och funderat och pillat nästan sönder min hjärna. Så mycket har jag funderat på denna lilla lekhörnan! Men ändå har jag inte riktigt kommit fram till något.

Jo jag har tänkt att vi kunde kanske ha någon hylla där som Agnes kan ha sina leksaker och böcker i. Vad för hylla vet jag inte. Jag tror att det ska även vara en mysig hörna som Bam kan sitta och leka eller läsa.

Med tanke på fägerna så har vi brunt, mörkbrunt och guld i detta rummet så vi ska nog matcha de färgerna. Det får inte bli starka färger och sånt ståhej!

Bam trivs bra att vara där för då brukar hon leka några timmar om dagen. Jag ska nog kolla runt och se vad Ikea har för något, kanske de har något passande fast jag är inte så förtjust i Ikea. Men visst har Ikea vissa snygga möbler.

Har ni något tips hur vi ska göra med lekhörnan så skriv gärna!!


Vattenstämpling

Nu har jag kollat och googlat efter om man kunde göra andra ställen än på Photoshop. Tyvärr hittade jag inget, det stod bara att man ska ha Photoshop 7, CS, CS2.

Iallafall ska jag visa hur man gör! Det är jätte enkelt som jag nämnde tidigare och det finns två olika vägar dit. Men jag väljer det lättaste att börja med och det andra finns mera avancerade grejer. Om ni vill veta det "svåra" så säg till bara.


När du kommer in på Photoshop och öppnar bilden och då ska du skriva dit texten med ett ganska tjock teckensnitt i färgen vitt.

image267

Därefter ska du gå till FÖNSTER och sen ska du till LAGER.
Då kommer det en palett fram, på högersidan av skärmen.

image268

Nu ser du OPACITET på paletten.
Där ska du ändra procenten från 100 % till det du vill ha.
Jag själv brukar ta runt 20 till 30% beroende på bilden.

image270
Klart.

Det var väl inte så svårt?

Resultatet blev :

image271

Hur man vattenstämplar..

Jag kommer att visa hur man vattenstämplar, förhoppningsvis kan jag fixa det ikväll. Håll utkik och jag kan säga att det är superlätt! Jag ska se om det finns andra ställen än Photoshop. Jag använder Photoshop och jag är tveksam till att om man kan vattenstämpla på paint eller liknande ställen. 
Men som sagt ska jag kolla upp det!


Vi har haft det ganska fullt upp. Agnes somnade för en stund sen och när hon vaknat så ska vi gå till mormor (min mor) och vara med henne en stund. Idag ska Agnes få vara med sina kusiner ett par timmar igen. Det gick jätte bra i söndags, men dock blev Agnes väldigt trött när vi kom hem i söndags så hon sov nästan två timmar. Agnes hade busat hela tiden med kusinerna, ja hon tycker verkligen om dem. Hela hon strålar av glädje så fort hon ser dem.

Funderar på att lägga upp en film på Agnes snart. Jag har filmat henne igår när hon gjorde sin "indian" ljud, det ser för roligt ut. Hon tycker det är kul och skrattar när hon gör det.

Ja jag ska nog testa om jag kan lägga upp filmen på YouTube, för förra gången misslyckades jag men min J fick till det. Fråga mig inte vad jag gjort för fel. Nä nu ska jag försöka igen!

Vattenstämpla

Hej och godmorgon!

Från nu ska jag vattenstämpla varje kort på Agnes. För er som inte förstår, finns det människor som tar och kopierar bilderna på Agnes och sen påstå att det är deras barn?! Vi har inte blivit drabbad än, vad jag vet iallafall. Jag har vänner som blivit drabbade och det är verkligen inte roligt.

Idag ska jag och J få vara oss själva ett par timmar. Agnes ska få vara med sin moster, morbror och kusinerna Oliver och Kevin. Det känns lite ovant men samtidigt ska det bli skönt att få vara mig själv ett par timmar. Jag och J ska åka och handla lite och sen åker vi förbi huset som vi ska titta på nästa fredag. J ska få se vart huset ligger någonstans. Vi ska nog även stanna vid en mysig ställe och fika.


image266
Så här glad och busig var Agnes imorse.

Nu vaknade Agnes. Ha en skön söndag!

Jag är 54 % svensk

[ x ] Ditt efternamn slutar på -son
[ x ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ x ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[  ] Du bor i en tätort
[  ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ x ] Dina föräldrar har gift sig
[ x ] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars eller Anders
[  ] Din mamma heter Anna eller Marie
[ x ] Din familj har en Volvo
[  ] Din familj har en silvergrå eller röd bil 
[ x ] Du har tillgång till Internet hemma
[ x ] Du har egen mobiltelefon
[  ] Du har ett eget rum
[ x ] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ x ] Du har varit i Grekland
[ x ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ x ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[  ] Du sätter dig aldrig brevid någon i bussen om ledig plats finns.
[ x ] Din familj har en husvagn
[ x ] Ingen av dina föräldrar röker
[ x ] Din pappa är lite lätt överviktig
[  ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ x ] Du har husdjur
[  ] Du får månadspeng 
[ x ] De flesta i din familj är blåögda 
[ x ] Du äter McDonalds (det händer men sällan)
[  ] Du följer Melodifestivalen ibland
[  ] Du lyssnar på schlager


Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.   Hur mycket fick du?

Jag fick 54 %.. Alltså är jag 54 % svensk. Trodde jag var 100% svensk..
hehe men det var iallafall en kul test. :)

RSS 2.0