Fina julstakar

Vi har varit på stan i Ulricehamn idag och det visade sig att det var lugnt och det var inte alls mycket folk på stan! Vilket som var skönt! Det var en mysig dag. Vi gick genom hela stan och tittade lite runt. Vi gick in på Elkejdan och då såg vi en bord med massor med julstakar som hade 50% rea. Det fanns många fina, men vi blev så förtjusta i ett av dem. Vi kunde inte låta bli när det var 50% rea. De kostar annars 700 kr per styck! Vi köpte två st såna.

Visst är de fina?

image293

image294

När vi var klara gick vi och fikade där det kom två familjer med sina bebisar som jag och Agnes hade träffat på familjecentralen. Vi bekantade lite. Agnes och Milo flörtade lite och det var kul. När vi åkte hem stannade vi på vägen hos syrran och drack glögg. Gott!

Väl hemma gick J på en gång och pysslade och fixade julgranen i balkongen! Det som är roliga är att granen flyger! Vi har knytit fast julgranen hängande från taket och så flyger den runt när det blåser. Jätte häftigt! Ska knäppa kort från trädgården sen och blogga igen senare ikväll så får ni se!

Kommentarer
Postat av: Helen

Åh, dom ljusstakarna var jättefina! :-) Jo ja mår fint nu, men fortfarande förkyld. Skönt att ni mår bättre nu! Pusspuss

2007-12-16 @ 09:36:23
URL: http://hema.blogg.se
Postat av: mallan

Tack för gratulationen! Ja, jag hade axellångt redan vid ett år. Svart hår på ca 5 cm vid födelsen:P
Fina ljusstakar där!
God jul!

2007-12-16 @ 12:02:43
URL: http://mallansson.blogg.se
Postat av: Christl

Fina ljusstakar. Vilken fin blogg du har ordnat till! Saknar dig. Varför bor vi inte nära varandra? Suck

2007-12-16 @ 12:50:34
URL: http://smultronblom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0