Envisa unge!

PUH!
Nu har min lilla tjej fått sin första trots period - jag kan bara säga att det är jobbigt!

Men nu sitter jag här och skrattar åt vad Agnes börjat med. Jag njuter också av när Agnes sover, för det är det enda tid jag kan vila och slappna av, åtminstone en stund.

Vad Agnes har börjat med är att hon SKA få det hon vill ha, annars blir det ett jävla liv. SKRIK, GRÅT, alltså blir hon vansinnig arg.. Hjälp! Var har min lilla snälla flicka tagit vägen? Hihi.

Ja Agnes har alltså börjat bli jätte arg och hon ska få det hon vill ha. När hon ser att jag äter frukost till exempel, och då ska hon också ha min mat! - men hon har precis fått en rejäl frukost! Gröt och banan. Så det är min tur att äta frukost. Jag får heller inte gå så långt från henne. Till exempel står jag i köket och ser henne leka på golvet. Det är inte okej för Agnes, jag ska alltså sitta på golvet och leka med henne. (Jag brukar inte bry mig när hon skriker för jag måste få göra mina ärenden klart först också, som att laga mat eller diska m.m.) Ja hon får sitta där och skrika en stund tills jag är klar.

Det andra problemet vi fått, är när vi lägger henne för natten, hon är verkligen jätte trött men ändå gallskriker hon sönder våra öron.. (Hehe). Hon skriker för hon vill inte sova än. Men vi ser på henne att hon är väldigt trött och gnuggar för ögonen. Ja hon börjat testa oss nu, hon vill försöka bestämma över oss nu. Det ska hon fan inte få göra. Hon är inne på trots period nu, inget är bra nog för henne, vi får protester från henne nästan hela tiden.

Det är verkligen ingen dans på rosor med en skrikande envis unge!

Nu sitter jag här trött och ändå skrattar jag åt det..  

Men nu ska jag bjuda på några härliga kort.


image236
Puss kalas med vovven!

image237
Pill och pill...

image238
Busiga Agnes

Kommentarer
Postat av: sofiaw

härliga bilder på agnes och vovven! de verkar va bästa vänner! :p

2007-11-23 @ 10:53:18
URL: http://wiksofia.blogg.se
Postat av: helen

Härliga bilder på henne!
hehe... envisheten... undrar var hon har fått den ifrån? hehe syns sen idag! puss puss

2007-11-23 @ 12:14:38
URL: http://hema.blogg.se
Postat av: Christl

Det är inte lätt när barnen är innen i en trotsperiod men det gäller att inte ge med sig. Sånt lär sig barnen fort om man gör.Jag kan trösta dig med att det gör över.

Kram Svägerskan

2007-11-23 @ 19:03:53
URL: http://smultronblom.blogg.se
Postat av: LOTTA

Härligt att Agnes vet vad hon vill! Hon har ju varit helt underbar hela tiden och när hon kommer hit är hon glad och pigg. Men hon testar er.

Kram mamma

2007-11-24 @ 19:50:00
URL: http://frunosstunk
Postat av: Camilla

Bilderna mde henne och hunden andas KÄRLEK!

2007-11-25 @ 01:19:20
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: sess

haha, här är en som skrattar åt hur hon vill bestämma över er..! härlig o envis unge hon! det är ju en del av egenskaper fr henne, hihi..! kul att se henne utveckla sen :p ja, det är inte alltid dans på rosor.. ;) många kramar! / sess

2007-11-25 @ 21:53:31
URL: http://splendya.bilddagboken.se
Postat av: Sofia

Söt unge :) Tack för att du grattade mig :) Hehe, jag undrade också hur jag lyckas att våga klippa av SÅ mycket hår. Men de växer igen ändå, så om du verkligen VILL så gör det :) Det blir nog fint :) Kram

2007-11-26 @ 11:17:35
URL: http://www.mujerguapa.blogg.se
Postat av: malin

fniss fniss, så jag älskar bilderna på agnes o hunden! agnes är så himla söt, ser jättecharmig ut ;) hoppas allt väl annars. KRAM!

2007-11-26 @ 14:13:22
URL: http://mallie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0