Vagnen

Nu har vi äntligen köpt en "lära gå vagn" från affären Kurragömma. Jag är så förtjust i den och den är tuff. Det finns lite kul som man kan leka med den. Man kan också sy nytt ibland så man kan byta tyger då och då.
Träffade även vännen H och det var jätteroligt och vi som inte träffar så ofta så har jag saknat henne! Jätte kul att få prata lite fast Agnes var rätt gnällig, ja såna dagar har hon också. Men sen gick vi runt och tittade i lite mysiga affärer.

Ser fram emot tjejfesten och hoppas att det blir snart och att jag får köra bil igen så man åka dit själv! 
Agnes pappa får ta hand om henne då. Agnes sover fortfarande jätte bra på nätterna och hon sover hela natten tills runt kl 8-9 på morgonen numera. När hon vaknat äter hon frukost och leker en stund sen vill hon sova ett par timmar igen. Sover en stund också på eftermiddan minst 30 minuter till 1 timme. Sover runt kl 7 till 8 på kvällen. Det är så skönt att ha rutiner.
 
Här kommer två bilder på vagnen!

image137

image138
Självklart ska Tyko vara med och posera för kameran!

Kommentarer
Postat av: sofie

hehe, berättade ju för eric nyss att ni har numera Tyko och han blev jätteglad för eric har saknat tyko så mkt, han pratar mkt om tyko och hans olika busiga upptåg när eric ägde tyko förut ..=) *skrattar *
men det är en gullig vagn, var ligger kurragömma affären någonstans? ska rekommendera den vidare till en kompis i borås (som e nyinflyttad dit och har nyss fått bebis ) ....kram!

2007-09-15 @ 16:45:57
URL: http://pipomusik1.blogg.se
Postat av: Christl

Snygg vagn den blir bra för Agnes att skjutsa Tyko i. Hon får lära sig av sin far som skjutsade papillonhunden i sin vagn.

2007-09-15 @ 18:58:02
URL: http://smultronblom.blogg.se
Postat av: Elenor

Tack! :) va söt bild på tyko! :D pussas!

2007-09-15 @ 19:47:37
URL: http://snowboardgirl.blogg.se
Postat av: Sara

Jättesött lära-gå-vagn!
Jag gillar kurragömman men lite för dyrt, så hellre handlar jag på EKO hallen *asg*
Kraam

2007-09-15 @ 20:52:00
URL: http://sacul.blogg.se
Postat av: sess

finfin lära-gå-vagn den där! :)
hoppas allt är väl, allt är sådär här, sjuk jag! :(
har inte tittat din blogg på ett tag och agnes blir bara sötare för var dag som går! ;) tihi större har hon blivit det med! kramkram! :) / sess

2007-09-15 @ 23:39:57
URL: http://splendya.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0