Sjuka vi och en pigg glad Agnes

Jag och J har just blivit sjuka.

Agnes är frisk så ni kan gissa hur mycket energi hon har och hon "struntar" ju i om vi är sjuka. Hehe. Men vi får hoppas att hon inte blir också sjuk, men det har hon varit för två veckor sen. Ja det märker vi.

Uppdaterar mera sen när jag mår bättre..


Passar på att fråga er om ni vet något om leksaks kök, har hittat två modeller men det finns säkert många fler! Vi gillar inte märket Micki eller Brio, vi vill ha hellre något unik fin leksaks kök som Agnes troligen ska få när hon blir ett år. Ja det är nästan 4 månader kvar tills hon fyller 1 år!

Här kommer de leksaks kök, som jag hittade. Men vi föredrar nog lite neutralare färg, ifall om vi skulle få en son som också vill leka med "köket" så är nog inte det rosa köket bästa alternativ.. Hmm... Funderar vidare.Kommentarer
Postat av: Helen

Usch gumman! inte roligt o vara sjuker.. Hoppas ni blir friska snart! Saknar er! puss puss

2007-09-23 @ 09:56:01
URL: http://hema.blogg.se
Postat av: Christl

Hej!
Krya på er båda två. Inte roligt att vara sjuk när amn har en liten att ta hand om. Ni får göra som Bengt och jag gjorde när hela familjen hade fått influensa ett år. Om det nu var hongkong eller nåt. I alla fall så turades Bengt och jag om att vara uppe med barnen som orkade att leka lite fast dee hade hög feber mm. Vi var ju halvdöda så vi orkade inte med långa pass. Kändes som om vi var halvdöda i alla fall. :-/. Mamma kom med matvaror och ställde utanför på trappan för vi kunde inte handla heller.

2007-09-23 @ 11:16:26
URL: http://smultronblom.blogg.se
Postat av: målar sofie

den vänstra bilden var mer naturlig och neutral så den tror jag skulle vara något bättre att ha i erat "barnkök" ... då kan ävne pojkar gfå den om ni får ne pojke någon gång =) ahh , så men nu får ja hoppas att efter du o j varit sjuka så blir ni friska sen resten a vvintern .. =))
*S* kramen

2007-09-23 @ 13:39:35
URL: http://pipomusik1.blogg.se
Postat av: Åsa!

det va illa och bli sjuka bäda 2 samtidigt.. men krya på er :)
köket som inte va rosa va finast tycker jag hehe... miss ya... puss

2007-09-23 @ 17:46:12
URL: http://vasaru.blogg.se
Postat av: Helen

hejhej. jo med mej är det ok. jobbat kvällen idag. Skönt att ni blivit bättre. Agnes har klarat sig el? Tack för tipset om blogg.. ska försöka ge mej på det, men tror ja väntar lite, blev helt slut av förra gången innan ja kom på exakt hur man skulle göra.. Vilken dag ska vi ta den där tjejkvällen? Kramkram

2007-09-24 @ 19:05:32
URL: http://hema.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0