Header-torka

Jag har i några dagar gått och funderat över vad man ska göra med bloggen och letat efter snygga bakgrunder. Men det svåra är att göra en fin header! Ja jag ska göra bloggen lite fräschare och ljusare tror jag.

Men varför måste det var så svårt? Jag har photoshop och en hel del bilder och bakgrunder framme. Men inget fångar mig riktigt så det är svårt att hitta på något man vill ha. Sen har vi några tusen bilder bara på Agnes. Vilken/vilka bilder ska jag ta? Jajamänsan det löser sig! :)

Jag har bytt till det gamla header än så länge.
 
Allt är bra här, bruden Agnes sover så jag passar på att sitta här en stund. J är ute och gör det sista i gästhuset, som att fixa lite el och sätta ihop tillbaka som taklister m.m. Jag ska sätta bilder på gästhuset här sen när huset är klart. (Gästhuset är tvåvåningshus med vardagsrum och sovrum med kök och var även mitt gamla "hem" som jag bodde i tre år under gymnasieåren). Men än så länge kan jag säga att det blev jätte fint inne, och en väldans stor skillnad om man jämför med innan. Mycket trä till mycket vitt. Härligt och ljust.

När bruden vaknat så ska vi äta lite frukt och sen ska vi ut och hon ska då få åka pulka. Man måste passa på när snön kommit!

Ha en skön söndag!

Kommentarer
Postat av: Christl

Det ska bli kul att se hur gästhuset ser ut! FAst jag kommer knappt ihåg hur det såg ut förr. Var bara in på nedervåningen.

2008-01-06 @ 11:31:51
URL: http://smultronblom.blogg.se
Postat av: piggelin

Hej!
Ja det är bara bra.. Längtar redan till sommaren..Haha:)
Kram!

2008-01-06 @ 12:02:27
URL: http://dansarengirl.blogg.se
Postat av: Anonym

kul ändå se hur de blivit som eftersom man fått se hela den förut =)) men tror säkert det blev mkt bättre.-.vitt gör så mkt i ett litet hus!!!
ska de bli en gäst stuga eller vad?

2008-01-06 @ 14:12:01
URL: http://pipomusik1.blogg.se
Postat av: Ärtan

Haha tack! jaa sjukt att benjamin bli 5 om några veckor..!! haha...
Jaa samma här, vill byta nytt på blogg men hur?!?! och vad?!?!... haha

2008-01-06 @ 18:16:03
URL: http://www.artan.blogg.se
Postat av: Anonym

hehe, jaa det är bara göra testet om man känner för det =))
har även varit o gjort åsas liknande test..
intressant men tycker inte stämmer så jättebra men det är ju bara roligt test o inget annat =))
Hoppas du ha de myusigt me åsa ida.. kram!

2008-01-07 @ 11:26:11
URL: http://pipomusik1.blogg.se
Postat av: Cecilie

Vet, att man blir skogtokig på att man inte kan få vad man vill med header. Jag byter design och layout på min hemsida rätt OFTA och folk som besöker mig där blir tokiga. :) Vissa frågade mig : Varför byter du så ofta? Jag sa : Jag blir aldrig nöjd och här gången ska jag bli nöjd någon gång! Efter nån vecka bytte jag om allt. Men uppskattande av en del sa : Kul att se nya färger och så! Fortsätt med det!
Hmmm, jag byter ständigt och blir ALDRIG nöjd, garanterat. :)

2008-01-07 @ 12:19:56
URL: http://www.georgiew.se
Postat av: malin

;) tack och detsamma! jo allt är väl med mig, tillbaka till verkligheten nu. själv? ja det va så super i björnrike, man fick iallafall lite kyla och snö! :) agnes är underbart söt hon! kraam

2008-01-07 @ 15:57:02
URL: http://mallie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0